Wet Bescherming Persoonsgegevens

De druk, die op onze hobby wordt gelegd met de nieuwe privacy regels heeft mij er toe aangezet om al mijn pfd bestanden te herschrijven.
Ik kan niet uitsluiten, dat ik iets over het hoofd heb gezien, maar U mag er vanuit gaan dat ik een rappel tot aanpassing onmiddellijk zal doorvoeren.
Dat neemt niet weg, dat ik van mening ben, dat dit allemaal grote flauwe kul is.
In onze hobby genealogie wordt alleen maar gegevens verzameld, en niets meer.
Nimmer heb ik gehoord dat een collega deze gegevens op welke wijze dan ook zodanig misbruikt heeft dat hiermee de privacy van personen werd geschaad.
Wij zijn geen Google of Facebook. Wij zijn enkel hobbyisten, die, net als vroeger met kentekennummers, luciferdoosjes of iets dergelijks, iets willen verzamelen.

Er is nog niemand, die mij heeft geschreven dat hij of zij niet in een Pdf bestand opgenomen willen worden, kan duidelijk maken “Waarom niet?”
Voor al deze mensen geldt, dat het echter slechts een kwestie van tijd is, of ze mogen wel gepubliceerd worden, want een mens zijn leven gaat heel snel, en langer hoef ik niet te wachten.
Zouden deze mensen ook zo moeilijk doen bij schoolregistratie, sportclubregistratie, dokterregistratie, en hun eigen internet accounts???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *